.

.

GSM Riasztó Rendszer GL09 4G/3G/GSM 8CH Riasztó Rendszer Figyelmeztető Modul 8‑Csatornás Bemenet Alacsony Fogyasztás Haza Raktár Biztonsági(USA)

GSM Riasztó Rendszer GL09 4G/3G/GSM 8CH Riasztó Rendszer Figyelmeztető Modul 8‑Csatornás Bemenet Alacsony Fogyasztás Haza Raktár Biztonsági(USA)

HUF 8949.60
Az áru mennyisége

◆ DC 5 V‑16 V bemeneti teljesítmény, 8 csatornás riasztó érzékelő, minden csatorna, riasztó üzenetet a felhasználó beállíthatja a különböző tartalmakat, a saját maguk általKiválaszthatja, hogy a bemeneti port, hogy NC, vagy NEM riasztó.Beépített 4 G modul, dolgozhat bárhol a világon keresztül, 4 G 3 G GSM-Nettó. ◆ Beállíthatja, hogy 6 csoportok hívott számok.Amikor a riasztás bemenet van egy trigger jel, riasztás üzenetet küld a riasztás száma, vagy hívhatja a riasztás közvetlenül. ◆ Könnyen kezelhető, van egyedi Alkalmazások, Alkalmazások támogatása i OS/Android rendszerek, valamint be lehet állítani, hogy egyszerűen szöveges üzenetek küldése az app. ◆ Az energiatakarékos alvó mód design érzékeli, hogy az akkumulátor feszültség valós időben, hogy egy alacsony akkumulátor feszültség riasztás, ami alkalmas elemes alkalmazások. ◆ A bemenet egy kapcsoló jel.Ha a bemeneti port rövidre zárni a föld vezetéket (GND), riasztás üzenetet küld a beállított ébresztési mobil telefon, vagy hívja a beállított riasztási számot.A tartalom a riasztási üzenet lehet beállítani, egyedül.Specifikáció : Elem Típus : 4 G/3 G/GSM Riasztó Modul Anyaga : ABS Műanyag Szín : Fekete Bemenő Volatge : DC 5-16 V Csomag Lista : 1 x 4 G/3 G/GSM Riasztó Kábel 1 x 1 x Antenna 1 x angol nyelvű Kézikönyv.

R

Hasonló termékek