.

.

TIUIHU Kültéri Csatorna szerelés eufyCam 2C/eufyCam E/eufyCam 2 Kültéri Konzol Felszerelése a eufy Fényképezőgép (Fekete)

TIUIHU Kültéri Csatorna szerelés eufyCam 2C/eufyCam E/eufyCam 2 Kültéri Konzol Felszerelése a eufy Fényképezőgép (Fekete)

HUF 0.67
Az áru mennyisége

✅【Kompatibilis Modell】:TIUIHU csatorna mount design eufy cam, amíg vissza a fényképezőgép csatlakoztatása 1/4 Csavart ✅【Design Kreatív】:Rögzítéséről eufy kamera a csatorna, hogy a jobb szög.Biztosítani 360-fokos elforgatás 90 fokos dőlésszög linkek, nem kell hozzá semmilyen Konzol. ✅【Nincsenek Eszközök, Nincs Fúrás】 : Egyedi design, nem kár, hogy a csatornába, vagy a fal, nem kell, lyukasztó, eszközök.Könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, állítsa be a pozíciót lesz. ✅【Magas Minőségű】:Rugalmas szög beállítása, állítható 360 fok, masszív, illetve rozsda-bizonyíték, lehet kültéri használata sokáig. ✅【Után Eladó】 : TIUIHU adhat telepítési útmutató, valamint egy visszaküldési szolgáltatás számított 6 hónapon belül, ha van egy kérdésem. ✅【Kompatibilis Modell】:TIUIHU csatorna mount design eufy cam, amíg vissza a fényképezőgép csatlakoztatása 1/4 Csavart. ✅【Design Kreatív】:Rögzítéséről eufy kamera a csatorna, hogy a jobb szög.Biztosítani 360-fokos elforgatás 90 fokos dőlésszög linkek, nem kell hozzá semmilyen Konzol. ✅【Nincsenek Eszközök, Nincs Fúrás】 : Egyedi design, nem kár, hogy a csatornába, vagy a fal, nem kell, lyukasztó, eszközök.Könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét, állítsa be a pozíciót lesz. ✅【Magas Minőségű】:Rugalmas szög beállítása, állítható 360 fok, masszív, illetve rozsda-bizonyíték, lehet kültéri használata sokáig. ✅【Után Eladó】 : TIUIHU adhat telepítési útmutató, valamint egy visszaküldési szolgáltatás számított 6 hónapon belül, ha van egy kérdésem.

R

Hasonló termékek