.

.

KIWI MESTER Szőnyegek Kompatibilis 2013-2018 Toyota RAV4 Tartozékok Minden Időjárási 1. & 2. Fekete Első Hátsó Sorban Hüvelyek (Nem Hibrid)

KIWI MESTER Szőnyegek Kompatibilis 2013-2018 Toyota RAV4 Tartozékok Minden Időjárási 1. & 2. Fekete Első Hátsó Sorban Hüvelyek (Nem Hibrid)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

Kompatibilis : 2013-2018 Toyota RAV4 (Nem Hibrid, vagy Elektromos) √ TARTÓS & BIZTONSÁGOS RAV4 SZŐNYEGEK - A láb szőnyeg illik 2013 2014 2015 2016 2017 2018 RAV4 készült, Nagy sűrűségű TPE anyagból, zöld, újrahasznosítható.Nem mérgező, íztelen, szagtalan TPE anyag biztosítja, hogy 100% - ig biztonságos, még extrém meleg időjárás. √ MINDEN IDŐJÁRÁSI RAV4 EMELET BÉLÉSŰ - Az emeleten hüvelyek megakadályozhatja, eső, hó, piszkos sár áramlik be a szőnyeg a kocsiban.Kell a szőnyeg védi a kocsit, az összes mocskát. √ TÖKÉLETES & NON-CSÚSZÓS - A szőnyeg is úgy tervezték, hogy megakadályozzák a toló -, illetve a magas sűrűségű illik.Növeli a csatot, hogy segítsen megőrizni a bélés a változó körül lábunk alatt. √ KÖNNYEN tisztítható - Texturált csúszás-ellenálló felület a hüvelyek könnyen tisztítható által csapatja le, vagy egyszerű szappan. √ ÉLETTARTAM-GARANCIA - kínálunk, KORLÁTOZOTT ÉLETTARTAM-garancia a termékekre megsérül szállítás közben, vagy, hogy megerősítették a gyártó hiba, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.Mi lesz az ön számára kielégítő megoldást. √ TARTÓS & BIZTONSÁGOS RAV4 SZŐNYEGEK - A láb szőnyeg illik 2013 2014 2015 2016 2017 2018 RAV4 készült, Nagy sűrűségű TPE anyagból, zöld, újrahasznosítható.Nem mérgező, íztelen, szagtalan TPE anyag biztosítja, hogy 100% - ig biztonságos, még extrém meleg időjárás. √ MINDEN IDŐJÁRÁSI RAV4 EMELET BÉLÉSŰ - Az emeleten hüvelyek megakadályozhatja, eső, hó, piszkos sár áramlik be a szőnyeg a kocsiban.Kell a szőnyeg védi a kocsit, az összes mocskát. √ TÖKÉLETES & NON-CSÚSZÓS - A szőnyeg is úgy tervezték, hogy megakadályozzák a toló -, illetve a magas sűrűségű illik.Növeli a csatot, hogy segítsen megőrizni a bélés a változó körül lábunk alatt. √ KÖNNYEN tisztítható - Texturált csúszás-ellenálló felület a hüvelyek könnyen tisztítható által csapatja le, vagy egyszerű szappan. √ ÉLETTARTAM-GARANCIA - kínálunk, KORLÁTOZOTT ÉLETTARTAM-garancia a termékekre megsérül szállítás közben, vagy, hogy megerősítették a gyártó hiba, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.

R

Hasonló termékek