.

.

Alusbell Aranyos Szénszálas Kormánykerék-Fedezze Szintetikus Bőr Auto Autó Kormánykerék Fedezni a Nők Egyetemes Illik, 15 Hüvelykes (Fekete)

Alusbell Aranyos Szénszálas Kormánykerék-Fedezze Szintetikus Bőr Auto Autó Kormánykerék Fedezni a Nők Egyetemes Illik, 15 Hüvelykes (Fekete)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

【UNIVERZÁLIS MÉRET】- Alkalmas a közepes méretű kormánykerék-tól 145" 15" (37 cm 38 cm) átmérőjű.Univerzális méret, a legtöbb JÁRMŰVEK , TEREPJÁRÓK,KISTEHERAUTÓK,TEHERAUTÓK.Könnyen csúszik a telepítés. 【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】- Készült mikroszálas bőr külső, természetes gumi belső nélkül szörnyű szag, környezetbarát, egészséges. 【NAGY KÉNYELEM】- sima, puha, kényelmes Mikroszálas Bőr, ez a kormánykerék borító puha, hőálló, hideg ellen védett, kopásálló, tart a kezében száraz a verejték a nagy melegben. 【FOKOZOTT BIZTONSÁGI】- Anti-slip-design, a külső, a belső gyűrű a kormánykerék fedelet biztosít jobb fogást a kormányon, így több ellenőrzés az úton. 【DEKORÁCIÓ, VÉDELME,】 Védett a kezét, eredeti kormánykerék, védi a kormány új évben is tökéletes dekoráció az autó, hogy az autó egyedi.Állítsa le a motort, ellenőrizze, hogy a kormánykerék tovább javítva. Tedd a kormánykerék fedél tetején kormánykerék, húzd szorosra a kormány fedezi a felső felére mindkét oldalon. Kapcsolja ki a szélén a többi fedelét, majd tartsa megható a kormánykerék szélén, majd tovább húzza meg szorosan a kormány fedezi a oldal alján. Fix alján kormánykerék fedelét, majd forgassa el, majd állítsa be a kormányt, hogy fedezze a legjobb a helyzet. lehet, Hogy egy kicsit nehéz, hogy csak az első alkalommal, mivel elég kemény gumi bevonattal, belül lehet melegíteni egy kicsit a nap alatt, hogy tompítsa a gumi, akkor tedd meg, amíg az meleg.A könnyebb szakaszon egy kicsit.

R

Hasonló termékek