.

.

QBUC a KIA kulcstartó tok a Kulcstartó 2013 2014 2015 2017 Kia Sorento Sedona Lélek Rio stb. (Flip/Összecsukható Kulcs)(Piros)

QBUC a KIA kulcstartó tok a Kulcstartó 2013 2014 2015 2017 Kia Sorento Sedona Lélek Rio stb. (Flip/Összecsukható Kulcs)(Piros)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

【Figyelni, HOGY ALKALMAS MODELL】A Kia távirányító fedelét CSAK TERVEZTÉK, EGYEDI MODELLA 2013 2014 2015 2016 2017 Kia Carens Optima Rio Sedona Sorento Lélek Sportage 4-Gombos távirányító (Kell, hogy Helyezze be a Flip/Pop Out/Összecsukható Gombot).MEGJEGYZÉS : PLS NÉZD MEG A KOMPATIBILIS TÁVIRÁNYÍTÓ A 3. KÉP ELŐTT FIGYELMESEN VÁSÁRLÁS. 【Tartós Anyagok】A Kia kulcstartó esetben készült prémium puha TPU, ami egészséges, zavartalan, kényelmes, könnyű, nem tesz hozzá sokat ömlesztve vagy a méret a fob.A chrome-be, erős színtartósság (3 réteg galvanizáló) fogja a kulcs nézd, új király. 【Személyre szabott Design】A Kia kulcs fedél kialakítása 4 különböző divatos magasfényű színek.A fényerő teszi a kulcs szokatlan.Lehetővé teszi, hogy megtalálja majd megkülönböztetni a fob könnyen. 【360° - os Védelmet】A Kia kulcs esetben felajánlja minden-körül hatékony védelmet nyújt a kulcsot ütközés, a por, kopás, karcolás, valamint az egyéb károk anélkül, hogy a jelátvitel.A gomb fedél megakadályozza, hogy véletlenül megnyomja a gombot. 【Egyszerű Telepítés】A Kia kulcstartó birtokosa könnyen telepíthető, amelyet csak azzal a kulcsot, majd rögzítse a kulcstartó.A csomag tartalmaz 1*az esetben 1*kulcstartó, 1*csavarhúzó (távirányító nélkül).Ez egy bölcs befektetés a drága kulcs távirányítóval. 【Figyelni, HOGY ALKALMAS MODELL】A Kia távirányító fedelét CSAK TERVEZTÉK, EGYEDI MODELL.A 2013 2014 2015 2016 2017 Kia Carens Optima Rio Sedona Sorento Lélek Sportage 4-Gombos távirányító (Kell, hogy Helyezze be a Flip/Pop Out/Összecsukható Gombot).MEGJEGYZÉS : PLS NÉZD MEG A KOMPATIBILIS TÁVIRÁNYÍTÓ A 3. KÉP ELŐTT FIGYELMESEN VÁSÁRLÁS. 【Tartós Anyagok】A Kia kulcstartó esetben készült prémium puha TPU, ami egészséges, zavartalan, kényelmes, könnyű, nem tesz hozzá sokat ömlesztve vagy a méret a fob.A chrome-be, erős színtartósság (3 réteg galvanizáló) fogja a kulcs nézd, új király. 【Személyre szabott Design】A Kia kulcs fedél kialakítása 4 különböző divatos magasfényű színek.A fényerő teszi a kulcs szokatlan.Lehetővé teszi, hogy megtalálja majd megkülönböztetni a fob könnyen. 【360° - os Védelmet】A Kia kulcs esetben felajánlja minden-körül hatékony védelmet nyújt a kulcsot ütközés, a por, kopás, karcolás, valamint az egyéb károk anélkül, hogy a jelátvitel.

R

Hasonló termékek