.

.

Hűtőventilátor, 2 Sebesség Kapcsoló, Fekete Metal Rajongó, Autó Rajongó, Használ autó, Kamion, LAKÓKOCSI, Autó, Hajó, Busz(12V/24V)

Hűtőventilátor, 2 Sebesség Kapcsoló, Fekete Metal Rajongó, Autó Rajongó, Használ autó, Kamion, LAKÓKOCSI, Autó, Hajó, Busz(12V/24V)

HUF 3599.10
Az áru mennyisége

【Alacsony Zajszint】Ez az autó rajongó, az egyedi mérleg hibakeresés, hogy csökkentse a motor erős rezgés során a forgatás, így egy viszonylag csendes környezetben 【Légáramlás】 Gyorsan segít, hogy lehűl a hőmérséklet, 4 db ventilátor lapátok.Távolítsa el a cigaretta füst, por, vagy más a szaga. 【Könnyen Használható】Ez a tétel jön a super tapadókorong, hogy a ventilátor anwhere a kocsiban, ahogy tetszik. 【Mutiple Szögek Beállításához】Ez a kocsi hűtőventilátor nyújt forgatható rajongó fejében, hogy lehet, 360° - os forgatás irányban által rádiócsatornák manuális hangolása. 【Alkalmas a Különböző Igények】két sebesség contronl neked, megbeszélésre van szükség a különböző környezetekben, hőmérséklet-változás. 【Alacsony Zajszint】Ez az autó rajongó, az egyedi mérleg hibakeresés, hogy csökkentse a motor erős rezgés során a forgatás, így egy viszonylag csendes környezetben. 【Légáramlás】 Gyorsan segít, hogy lehűl a hőmérséklet, 4 db ventilátor lapátok.Távolítsa el a cigaretta füst, por, vagy más a szaga. 【Könnyen Használható】Ez a tétel jön a super tapadókorong, hogy a ventilátor anwhere a kocsiban, ahogy tetszik. 【Mutiple Szögek Beállításához】Ez a kocsi hűtőventilátor nyújt forgatható rajongó fejében, hogy lehet, 360° - os forgatás irányban által rádiócsatornák manuális hangolása. 【Alkalmas a Különböző Igények】két sebesség contronl neked, megbeszélésre van szükség a különböző környezetekben, hőmérséklet-változás.Jellemzők : 【Alacsony Zajszint】Ez az autó rajongó, az egyedi mérleg hibakeresés, hogy csökkentse a motor erős rezgés során a forgatás, így egy viszonylag csendes környezetben.【Légáramlás】 Gyorsan segít, hogy lehűl a hőmérséklet, 4 db ventilátor lapátok.Távolítsa el a cigaretta füst, por, vagy más a szaga.【Könnyen Használható】Ez a tétel jön a super tapadókorong, hogy a ventilátor anwhere a kocsiban, ahogy tetszik.【Mutiple Szögek Beállításához】Ez a kocsi hűtőventilátor nyújt forgatható rajongó fejében, hogy lehet, 360° - os forgatás irányban által rádiócsatornák manuális hangolása.【Alkalmas a Különböző Igények】két sebesség contronl neked, megbeszélésre van szükség a különböző környezetekben, hőmérséklet-változás.

R

Hasonló termékek