.

.

2023 Új Sebességmérő GPS HUD Digitális Sebesség Mérő MPH Speedo Head Up Display az Autók, Teherautók, USB Kábel Plug & Play (G20-Csak Zöld)

2023 Új Sebességmérő GPS HUD Digitális Sebesség Mérő MPH Speedo Head Up Display az Autók, Teherautók, USB Kábel Plug & Play (G20-Csak Zöld)

HUF 2249.10
Az áru mennyisége

【Head Up Display】HUD kijelzőt, csak egy funkció - kijelző a haladási sebességÖsszehasonlítva a normál LED HUD a piacon, nem kell illeszteni bármilyen projekt film autó üveg, nem kell dupla kép alatt is szörnyű napsütéses délben. 【GPS Sebességmérő】Gyűjti a sebesség adatok a GPS-műholdak, nincs összefüggésben azzal, autó, motor, nem tönkre, hogy autó alkatrészt, vagy OBD port, valamint a széles körben lehet használni ATV TEREPJÁRÓ Pick-up Truck Robogó golfautó, Busz, Hajó, Vonat Kerékpár, Motorkerékpár. a munka, mind a járművek a piacon. 【Telepíteni】Könnyű telepíteni, illetve használni, nincs gomb, nincs szükség semmilyen beállítás, nem kell olvasni kézikönyv, USB Kábel, plug and play.Ha az autóban van egy USB-port, pls csatlakoztassa az USB-kábel USB-port; ha az autó nincs USB port, akkor add oda egy autó adapter. 【On/Off automatikusan】 Beépített vibrációs érzékelő, amikor érzékeli a kocsi, mozgás, akkor a kijelzőn a haladási sebesség a nagy betűkészletek; ha tovább álló 100% - kal több, mint 3 percen belül, akkor ki lesz kapcsolva.Amikor ki van kapcsolva, nincs fogyasztás, minden. 【Garancia】Először használata, ahhoz 10-30 másodpercet, hogy a GPS jel, de nem a munka fedett.Ha a HUD eszköz hibás, nem kell időt adja vissza , csak a kapcsolatot velünk, hogy a hajó egy új HUD közvetlenül.Szívesen, bármikor. 【Head Up Display】HUD kijelzőt, csak egy funkció - kijelző a haladási sebesség.Összehasonlítva a normál LED HUD a piacon, nem kell illeszteni bármilyen projekt film autó üveg, nem kell dupla kép alatt is szörnyű napsütéses délben. 【GPS Sebességmérő】Gyűjti a sebesség adatok a GPS-műholdak, nincs összefüggésben azzal, autó, motor, nem tönkre, hogy autó alkatrészt, vagy OBD port, valamint a széles körben lehet használni ATV TEREPJÁRÓ Pick-up Truck Robogó golfautó, Busz, Hajó, Vonat Kerékpár, Motorkerékpár. a munka, mind a járművek a piacon. 【Telepíteni】Könnyű telepíteni, illetve használni, nincs gomb, nincs szükség semmilyen beállítás, nem kell olvasni kézikönyv, USB Kábel, plug and play.Ha az autóban van egy USB-port, pls csatlakoztassa az USB-kábel USB-port; ha az autó nincs USB port, akkor add oda egy autó adapter.

R

Hasonló termékek