.

.

XZGDEN Superior 5piece Bútorokat, görgők, Irodai Szék Gumi Kerekek Általános Csendes Fém ipari Targonca Munkapad, amelyek stb. (Szín:

XZGDEN Superior 5piece Bútorokat, görgők, Irodai Szék Gumi Kerekek Általános Csendes Fém ipari Targonca Munkapad, amelyek stb. (Szín:

HUF 5445.00
Az áru mennyisége

Engedelmes, könnyen gördülő kerekek mozgás gördülékenyen mentén, sík felületek rágás nélkül a konkrét be a garázsbaEzek a szilárd oldat könnyen elhelyezése a acélból áll bármely kívánt területet, valamint egyéb veszélyek, lehetséges. Csendes a gumi görgők, nincs mozgás, zaj, puha, rugalmas, ne karcolja meg a padló, kiváló minőségű univerzális henger alkalmas minden padló típusok.A megjelenés nemes, elegáns, olcsó alkalmas szabálytalan terep, gyári ajtók, kerti ajtók, raktár, ajtók, más alkalmakkor. Könnyű telepíteni.?Csak annyit kell tenned, hogy húzza ki a régi görgőket egy csavarkulcsot, majd helyezze be az újat. Forgatható lehetővé teszi a mozgalom több irányban.?Hagyja, hogy a forgatható castor forgatható 360 fokban, a terhelés alatt.Engedelmes, könnyen gördülő kerekek mozgás gördülékenyen mentén, sík felületek rágás nélkül a konkrét be a garázsba.Ezek a szilárd oldat könnyen elhelyezése a acélból áll bármely kívánt területet, valamint egyéb veszélyek, lehetséges. Csendes a gumi görgők, nincs mozgás, zaj, puha, rugalmas, ne karcolja meg a padló, kiváló minőségű univerzális henger alkalmas minden padló típusok.A megjelenés nemes, elegáns, olcsó alkalmas szabálytalan terep, gyári ajtók, kerti ajtók, raktár, ajtók, más alkalmakkor. Könnyű telepíteni.?Csak annyit kell tenned, hogy húzza ki a régi görgőket egy csavarkulcsot, majd helyezze be az újat. Forgatható lehetővé teszi a mozgalom több irányban.?Hagyja, hogy a forgatható castor forgatható 360 fokban, a terhelés alatt.Részletes Description Product Név : Bútor Caster Type : Office Furniture Material : Poliuretán (PU) + Steel + Hordozó + Plastic Color : Fekete, Sliver Description méret : szár hossz = 22mm = 7/8 ", szár átmérő = 11mm = 7/16 "Parancssor : van szín hiba információt a színek a termékek között az a termék képek, valamint az anyagi tárgyakkal.Méret description MONEY VISSZA GARANCIA : Minden castor kerekek készletek értékesítése a 100% - os pénz-visszafizetési garancia, ha nem vagy elégedett a vásárlás.Egyszerűen vegye fel a kapcsolatot velünk, nekünk kell visszafizetni.Ez ilyen egyszerű!De mi is biztosítani minden értékes ügyfél a szakmai oktatás, online 24 órában!.

R

Hasonló termékek