.

.

Drótkötél Gyűszű, Rozsdamentes Acél Tartós, kopásálló, széles Körben Alkalmazható Vitorlás Gyűszűk a Hajóépítő Ipar számára(M3 (3mm))

Drótkötél Gyűszű, Rozsdamentes Acél Tartós, kopásálló, széles Körben Alkalmazható Vitorlás Gyűszűk a Hajóépítő Ipar számára(M3 (3mm))

HUF 879.30
Az áru mennyisége

Miután gondosan ravaszkodó, nem csak egy klasszikus megjelenés, de szintén magas ár-teljesítményMiután gondosan ravaszkodó, nem csak egy klasszikus megjelenés, de szintén magas ár-teljesítmény.Finomított, rozsdamentes acél, ami nagy erőt, több kopásálló, valamint korrózióálló.Alapján gyártott speciális fényezés technológia, így a kívülálló, szélei elég fényes.Alkalmas acél drótkötelek használt hajógyártás, az iparban vagy más területen, a széles körű alkalmazást.Szigorúan alábbi ipari szabványok, ellenőrzési minőségét, hogy megfeleljen a magasabb követelményeknek.Szolgáltatás : 1. Finomított, rozsdamentes acél, ami nagy erőt, több kopásálló, valamint korrózió resistant2. Alapján gyártott speciális fényezés technológia, így a kívülálló, szélei elég glossy3. Alkalmas acél drótkötelek használt hajógyártás, az iparban vagy más területen, széles körű applications4. Miután gondosan ravaszkodó, nem csak egy klasszikus megjelenés, hanem egy magas költségek performance5. Szigorúan alábbi ipari szabványok, ellenőrzési minőségét, hogy megfeleljen a magasabb requirements Specification : Elem Típus : drótkötél Thimble Material : Rozsdamentes Acél Cél : Alkalmas acél drótkötelek használt hajógyártás, az iparban vagy más területen Csomag Lista : 50 x drótkötél Gyűszű Megjegyzés : 1. Kérjük egyezik a megfelelő design méret előtt use2. Kérem, engedje meg, hogy egy bizonyos hiba a termék paramétereit.

R

Hasonló termékek