.

.

Kopjafa Párna Gyerekek Rajzfilm Kopjafa Párna, Háromszög Ék Test Párna, Puha Táska, Cserélhető, illetve Mosható (Szín : A2 Méret : 200x50x20cm)

Kopjafa Párna Gyerekek Rajzfilm Kopjafa Párna, Háromszög Ék Test Párna, Puha Táska, Cserélhető, illetve Mosható (Szín : A2 Méret : 200x50x20cm)

HUF 2.00
Az áru mennyisége

✔ Tökéletes Olvasási Párna : egy téglalap alakú párna, kényelmes ágy melletti olvasás párna tökéletesen működik biztosítani puha háttámla, mint derékpárnát mikor ül fel az ágyban, olvasás, TV, videojátékok, gyakorló jóga, a szoptatás pedig pihen a műtét után ✔ Minőségi Anyag : A háttámla párna plüss nagy sűrűségű poliuretán töltőanyag, amely kiváló vissza támogatása.A szövet az ék párnák van egy nagyon jó vizuális hatás, hogy megfeleljen a belső dekoráció. ✔ Cserélhető Ágyéki Párna Fedezze & Könnyen mosható : könnyen eltávolítani az ágyban bloster párna cover kinyitásával a cipzárt, majd unlooping a gombokat az olvasás párna fedezze érte géppel mosható. ✔ Szép Éjjeli Dekoratív Párna : Ha szüksége van egy gyors, könnyű kopjafa, ez a kárpit kopjafa olvasás párna lehet használni, mint alternatív csere, miközben egy gyönyörű ágy dekoráció.Az elegáns design lesz hozzá egy hívogató nézet, hogy a hálószobában. ✔ Többcélú : Ez háromszög kopjafa párna biztosítja a tökéletes támogatást vissza nyakát, miközben az olvasás vagy tévénézés.Ez is szolgálhat egy kopjafa a nap ágy vagy LAKÓKOCSI lakókocsi. ✔ Tökéletes Olvasási Párna : egy téglalap alakú párna, kényelmes ágy melletti olvasás párna tökéletesen működik biztosítani puha háttámla, mint derékpárnát mikor ül fel az ágyban, olvasás, TV, videojátékok, gyakorló jóga, a szoptatás pedig pihen a műtét után. ✔ Minőségi Anyag : A háttámla párna plüss nagy sűrűségű poliuretán töltőanyag, amely kiváló vissza támogatása.A szövet az ék párnák van egy nagyon jó vizuális hatás, hogy megfeleljen a belső dekoráció. ✔ Cserélhető Ágyéki Párna Fedezze & Könnyen mosható : könnyen eltávolítani az ágyban bloster párna cover kinyitásával a cipzárt, majd unlooping a gombokat az olvasás párna fedezze érte géppel mosható. ✔ Szép Éjjeli Dekoratív Párna : Ha szüksége van egy gyors, könnyű kopjafa, ez a kárpit kopjafa olvasás párna lehet használni, mint alternatív csere, miközben egy gyönyörű ágy dekoráció.Az elegáns design lesz hozzá egy hívogató nézet, hogy a hálószobában. ✔ Többcélú : Ez háromszög kopjafa párna biztosítja a tökéletes támogatást vissza nyakát, miközben az olvasás vagy tévénézés.

R

Hasonló termékek