.

.

Luxus Szatén Selyem párnahuzatot 2db Párnahuzat a Haj, Bőr, Szatén Párnán Kiterjed a Cipzár Bezárása (Standard(20x26), Bézs)

Luxus Szatén Selyem párnahuzatot 2db Párnahuzat a Haj, Bőr, Szatén Párnán Kiterjed a Cipzár Bezárása (Standard(20x26), Bézs)

HUF 718.20
Az áru mennyisége

【Búcsút Zűrös Reggel Haj】a szatén párnahuzat a haj, bőr, megnyugodhatsz, tudván, a haja puha & sima, hol ébred a reggelA selyem szatén párnahuzat lehetővé teszi, hogy a haj marad sima, fénylő, valamint bonyodalom, valamint csökkenti a haj törés. 【Fokozza A Szépség Aludni】Alszik a hipoallergén, nem irritáló szatén párnahuzat segít a bőr is.Kevesebb súrlódás húzogatta a bőrt, ahogy alszol, akkor a tapasztalatok kevesebb alvás vonalak, amelyek egyenlő kevesebb ráncok az idő múlásával. 【Emberi-Baráti Cipzár Design】 szatén párnán fedelek cipzárral bezárása helyett OFusing egy boríték lezárása design.A selymes párnahuzat tartja párna biztonságosan a helyére, míg pihen, hozott egy egyedi, kellemes élmény.cipzár lezárások nem fogja piszkálni az arcát, s megakadályozza, hogy kusza más ruhák tisztítása közben. 【Kényelmes, Luxus Aludni】A párnahuzat készült prémium szatén anyag, amely egy jellegzetes fényes megjelenés.Az optimális alakot, sima touch javíthatja az emberek alvás minőségét hatékonyan.A szövet egy kiváló lehetőség a kényelmes alvás, csalogatta ki egy jó éjszakai alvás. 【Megfizethető Luxus】Képest selyem párnahuzatba, szatén anyagból tartósabb.Myhoni szatén párnán esetben magas minőségű, extravagáns, ami luxus, megfizethető áron.

R

Hasonló termékek