.

.

ATOTO CA-AEC01 Autó Erősítő Kompatibilis A6G2B7PF 7inch Teljes Érintőképernyős Androidos Autó Hifi, 4 Csatorna, 400 Watt Max.

ATOTO CA-AEC01 Autó Erősítő Kompatibilis A6G2B7PF 7inch Teljes Érintőképernyős Androidos Autó Hifi, 4 Csatorna, 400 Watt Max.

HUF 1.00
Az áru mennyisége

【Erős, Karcsú】A6 PF funkciók Android 100, ARM Cortex A55 8-Core, vagy töltse le a térképeket, hogy A6 PF el irányban offline (beépített GPS).Hívások kezdeményezése, küldés/fogadás sms, zenét hallgatni/podcastok Car Play vagy Android Auto, miközben koncentrálni a vezetésre.Alkalmazások, tartalmak által nem támogatott Car Play vagy Android Auto is megjelenik A6 PF a Mirror Link. 【DSP Idő Korrekció, SCV (2) Fordulatszám Kompenzált Kötet, automatikusan állítja be a térfogata, mint a sebesség változik, állítsa be a közúti, illetve a szélzaj; (3)36-sávos EQ-val, amely lehetővé teszi, mély testreszabási még a kifinomult füle. 4*45 W, vagy töltse le a térképeket, hogy A6 PF el irányban offline (beépített GPS).Hívások kezdeményezése, küldés/fogadás sms, zenét hallgatni/podcastok Car Play vagy Android Auto, miközben koncentrálni a vezetésre.Alkalmazások, tartalmak által nem támogatott Car Play vagy Android Auto is megjelenik A6 PF a Mirror Link. 【DSP Idő Korrekció, SCV (2) Fordulatszám Kompenzált Kötet, automatikusan állítja be a térfogata, mint a sebesség változik, állítsa be a közúti, illetve a szélzaj; (3)36-sávos EQ-val, amely lehetővé teszi, mély testreszabási még a kifinomult füle. 4*45 W & RMS 4*24 W amp kínál kiváló hangminőség. 【Élő Visszapillantó & Ügyfélszolgálat】LRV kínál valós idejű visszapillantó is, ha a vezetés előre (ATOTO AC-HD02 LR kamera szükséges), mentes az akadályok mögött, hogy a jármű belsejében.A6 PF lehet a folyamat, 720 P HD-tolatókamera bemenet (egyéb autóhifi csak csatlakoztassa a kamerát a 480-600 vonalak).ATOTO szakmai ügyfélszolgálati csapatunk van, hogy megoldja a problémákat illetően a telepítés, üzemeltetés, stb.a ATOTO termékek.Tudjon folyamatos firmware frissítések állnak rendelkezésre.

R

Hasonló termékek